Energie vergelijken Tollebeek Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Tollebeek? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Engie of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Tollebeek? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website check je praktische info over gas, stroom en licht in Tollebeek.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €254

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Tollebeek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €220 €18,33 €1.608,10
3 jaar Engie €200 €5,56 €1.728,10
5 jaar Engie €0 €0 €1.848,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Tollebeek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Tollebeek:

 1. Energiedirect.nl
 2. Engie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Tollebeek waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Engie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Tollebeek? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Tollebeek zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden vaak gigantische welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €299

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Tollebeek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Flevoland. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oirlo.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de meest goedkope stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Tollebeek


Profiteer van de goedkoopste energie in Tollebeek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu snel de goedkoopste stroom in Tollebeek (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Flevoland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Sympatieke service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Meerdere contracten
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Charmante service
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Tollebeek

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Tollebeek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij moeiteloos de meest voordelige maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Noordoostpolder). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Emmer-Compascuum.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Noordoostpolder.