Energie vergelijken Bad Nieuweschans Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Bad Nieuweschans? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als Vrijopnaam en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Bad Nieuweschans? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder tref je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina tref je praktische info over stroom, gas en licht in Bad Nieuweschans.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €238

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Bad Nieuweschans? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.515,55
3 jaar Budget Energie €250 €6,94 €1.635,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.755,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Bad Nieuweschans”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bad Nieuweschans:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Bad Nieuweschans waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Bad Nieuweschans? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Bad Nieuweschans zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers werken met reusachtige welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €203

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bad Nieuweschans zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Tonden.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare stroom maatschappij voor jouw situatie. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Bad Nieuweschans


Stap over naar de goedkoopste energie in Bad Nieuweschans

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Bad Nieuweschans (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel oversluiten
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Online account
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Betalen in termijnen
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vriendelijke service
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Online account
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel oversluiten
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Nette klantenservice
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Bad Nieuweschans

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Bad Nieuweschans? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij meteen de meest voordelige gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Oldambt). Een betaalbare gasmaatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Landhorst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Oldambt.