Energie vergelijken Badhoevedorp Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Badhoevedorp? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Eneco en HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Badhoevedorp? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Badhoevedorp.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €252

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Badhoevedorp? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €170 €14,17 €1.515,60
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.635,60
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.755,60

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Badhoevedorp”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Badhoevedorp:

 1. E.ON
 2. Fenor
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Badhoevedorp met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enduris.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Badhoevedorp? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Badhoevedorp zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hanteren formidabele welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €202

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwe energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Badhoevedorp zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Toornwerd.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt nu de meest voordelige aanbieder die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Badhoevedorp


Profiteer van de goedkoopste energie in Badhoevedorp

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Badhoevedorp (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Sympatieke service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Contract wijzigen
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Contract wijzigen
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette klantenservice
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Overstaphulp
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel overstappen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Badhoevedorp

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Badhoevedorp? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je in minder dan een minuut de meest goedkope leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de laagste gastarieven uit de regio (Haarlemmermeer). Een passende partij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Landsmeer.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Haarlemmermeer.