Energie vergelijken Landsmeer Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Landsmeer? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Landsmeer? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder check je de prijs per jaar en de geldende cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Landsmeer.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €250

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Landsmeer? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.563,35
3 jaar Qurrent €210 €5,83 €1.683,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.803,35

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Landsmeer”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Landsmeer:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Landsmeer die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Landsmeer? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Landsmeer is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers geven namelijk fantastische welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €195

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Landsmeer zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Emst.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft meteen de meest goedkope aanbieder voor jou. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Landsmeer


Zo vind je de goedkoopste energie in Landsmeer

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Landsmeer (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Hulp bij overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstaphulp
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel oversluiten
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Meerdere contracten
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette klantenservice
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Aangename service
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Goede medewerkers
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jarig contract
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verbruik aanpassen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Landsmeer

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Landsmeer? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je probleemloos de meest betaalbare gasmaatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Landsmeer). Een passende leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Veenhuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Landsmeer.