Energie vergelijken Banholt Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Banholt? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroommaatschappijen als Energieflex en Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Banholt? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij zie je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je alle info over gas, stroom en licht in Banholt.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €251

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Banholt? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.516,30
3 jaar Eneco €400 €11,11 €1.636,30
5 jaar Eneco €0 €0 €1.756,30

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je razendsnel en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Banholt”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Banholt:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Banholt met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Energiedirect.nl.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Banholt? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Banholt zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen geven jouw gigantische welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €173

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Banholt zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Tynaarlo.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Banholt


Ontdek de goedkoopste energie in Banholt

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Banholt (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Overstapservice
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Overstapservice
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Contract wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
2 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Banholt

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Banholt? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij snel & overzichtelijk de voordeligste leverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Eijsden-Margraten). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Lauwersoog.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Eijsden-Margraten.