Energie vergelijken Barger-Compascuum Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Barger-Compascuum? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen als Engie en Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Barger-Compascuum? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier tref je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Barger-Compascuum.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €269

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Barger-Compascuum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €210 €17,50 €1.516,55
3 jaar EnergieFlex €130 €3,61 €1.636,55
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.756,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Barger-Compascuum”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Barger-Compascuum:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Barger-Compascuum met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Greenchoice.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Barger-Compascuum? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Barger-Compascuum is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers hanteren fantastische welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €294

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Barger-Compascuum zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ubbergen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jou. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Barger-Compascuum


Ontdek de goedkoopste energie in Barger-Compascuum

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Barger-Compascuum (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Overstaphulp
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Meerdere contracten
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Verbruik aanpassen
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Online account
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Contract wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Barger-Compascuum

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Barger-Compascuum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij vandaag nog de aantrekkelijkste aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Emmen). Een goedkope gas leverancier gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Leens.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Emmen.