Energie vergelijken Ubbergen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Ubbergen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende leveranciers van stroom als UnitedConsumers of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Ubbergen? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna zie je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website vind je handige info over gas, stroom en licht in Ubbergen.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €204

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Ubbergen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.609,15
3 jaar Qurrent €410 €11,39 €1.729,15
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.849,15

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van deze pagina vergelijk je razendsnel en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Ubbergen”. Je kunt ook filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ubbergen:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Ubbergen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Enexis.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Ubbergen? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Ubbergen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk verrassende welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €179

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Ubbergen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Ommen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft in een oogopslag de meest goedkope energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ubbergen


Ontdek de goedkoopste energie in Ubbergen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Ubbergen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Charmante service
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Nette klantenservice
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Variabele gasprijzen
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik advies
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Goede klantenservice
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijk advies
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Nette klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
2 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Simpele voorwaarden
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Ubbergen

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Ubbergen? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je meteen de aantrekkelijkste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Ubbergen). Een goedkope organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Esch.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Ubbergen.