Energie vergelijken Beekbergen Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Beekbergen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Vandebron en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Beekbergen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Beekbergen.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €252

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beekbergen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.517,20
3 jaar Delta €260 €7,22 €1.637,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.757,20

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van deze pagina vergelijk je supersnel en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beekbergen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Beekbergen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Beekbergen met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Beekbergen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Beekbergen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas stunten met sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €289

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Beekbergen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Uitwijk.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Beekbergen


Profiteer van de goedkoopste energie in Beekbergen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Beekbergen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette service
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Snel overstappen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Vaste prijs gas
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste prijs stroom
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede service
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Overstaphulp
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Overstaphulp
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Beekbergen

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Beekbergen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je makkelijk de voordeligste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Apeldoorn). Een goedkope leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lekkerkerk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Apeldoorn.