Energie vergelijken Lekkerkerk Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Lekkerkerk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Lekkerkerk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vind je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website tref je alle info over stroom, gas en licht in Lekkerkerk.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €263

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Lekkerkerk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €130 €10,83 €1.564,90
3 jaar Essent €200 €5,56 €1.684,90
5 jaar Essent €0 €0 €1.804,90

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je gauw en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Lekkerkerk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Lekkerkerk:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Lekkerkerk met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder De Vastelastenbond.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lekkerkerk? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Lekkerkerk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Leveranciers bieden namelijk sublieme welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €223

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lekkerkerk zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Exloërveen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare maatschappij voor jou. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Lekkerkerk


Vind de goedkoopste energie in Lekkerkerk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Lekkerkerk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Overstaphulp
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste prijs gas
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
2 jarig contract
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Sympatieke service
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel oversluiten
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede medewerkers
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Lekkerkerk

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lekkerkerk? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij makkelijk de goedkoopste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Nederlek). Een aantrekkelijke partij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Vijlen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Nederlek.