Energie vergelijken Beerze Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Beerze? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals Anode Energie en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beerze? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vergelijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier vergelijk je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website tref je praktische info over stroom, gas en licht in Beerze.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €206

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Beerze? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Maatschappij Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.517,40
3 jaar Eneco €300 €8,33 €1.637,40
5 jaar Eneco €0 €0 €1.757,40

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je snel & moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beerze”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beerze:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Beerze die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vrijopnaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Beerze? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Beerze is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven namelijk sublieme welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €186

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beerze zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ulrum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de meest betaalbare stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Beerze


Vind de goedkoopste energie in Beerze

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Beerze (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Persoonlijke service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Vaste prijs gas
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
3 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Nette service
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Behulpzame service
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Beerze

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Beerze? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij zonder moeite de goedkoopste gas aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Ommen). Een voordelige organisatie achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Lemele.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Ommen.