Energie vergelijken Ulrum Start met vergelijken en krijg een korting tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Ulrum? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroomaanbieders als Budget Energie en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Ulrum? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Via deze website ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Ulrum.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €226

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Ulrum? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €140 €11,67 €1.609,95
3 jaar Energiedirect.nl €250 €6,94 €1.729,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.849,95

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van deze pagina vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Ulrum”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ulrum:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Ulrum die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ulrum? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Ulrum zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers bieden je fantastische welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €160

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ulrum zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Oosterblokker.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ulrum


Ontdek de goedkoopste energie in Ulrum

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Ulrum (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele gasprijzen
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
3 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Persoonlijke service
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Aangename service
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Ulrum

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Ulrum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij zonder moeite de meest betaalbare gas aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (De Marne). Een aantrekkelijke leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Eys.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente De Marne.