Energie vergelijken Beesd Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Beesd? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld DELTA en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Beesd? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna tref je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij check je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Beesd.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €207

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Beesd? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.517,50
3 jaar Oxxio €320 €8,89 €1.637,50
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.757,50

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze tool vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Beesd”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Beesd:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Beesd die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Beesd? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Beesd is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hanteren gigantische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €218

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Beesd zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Ureterp.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beesd


Vind de goedkoopste energie in Beesd

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Beesd (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Vriendelijke service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Overstapservice
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Nette klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Eenvoudig afsluiten
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Nette service
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Beesd

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Beesd? Met behulp van onze gas-vergelijker check je binnen mum van tijd de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Geldermalsen). Een voordelige gasmaatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lemiers.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Geldermalsen.