Energie vergelijken Beesel Start met vergelijken en bespaar tot €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Beesel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom als Budget Energie of Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Beesel? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vergelijk je direct de goedkoopste energie. Van elke maatschappij ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina lees je praktische info over stroom, gas en licht in Beesel.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €259

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Beesel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €110 €9,17 €1.517,55
3 jaar Qurrent €330 €9,17 €1.637,55
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.757,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beesel”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Beesel:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Beesel waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Beesel? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Beesel zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren verrassende welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €157

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Beesel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Urk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Beesel


Zo vind je de goedkoopste energie in Beesel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Beesel (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Maandelijks bijstellen
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
3 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Aangename service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Goede service
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijk advies
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
3 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
1 jarig contract
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Beesel

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Beesel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij snel de meest goedkope gasmaatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Beesel). Een passende partij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Lemmer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Beesel.