Energie vergelijken Lengel Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Lengel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen als UnitedConsumers en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Lengel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Lengel.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €270

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Lengel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.565,30
3 jaar Energiedirect.nl €280 €7,78 €1.685,30
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.805,30

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Lengel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Lengel:

 1. Vandebron
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Lengel waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Fenor.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lengel? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Lengel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers bieden vaak fantastische welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €161

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Lengel zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Feerwerd.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder voor jou. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Lengel


Vind de goedkoopste energie in Lengel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Lengel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Duidelijke voorwaarden
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Maandelijks bijstellen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Behulpzame service
Interessante acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele gasprijs
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Lengel

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lengel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je binnen mum van tijd de meest voordelige leverancier. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Montferland). Een interessante partij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Vlagtwedde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Montferland.