Energie vergelijken Urmond Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Urmond? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroommaatschappijen zoals Clean Energy en Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Urmond? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Urmond.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €187

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Urmond? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €180 €15,00 €1.610,15
3 jaar Eneco €290 €8,06 €1.730,15
5 jaar Eneco €0 €0 €1.850,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze tool vergelijk je vlot en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Urmond”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Urmond:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Urmond waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Urmond? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Urmond is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers hanteren hoge welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €260

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Urmond zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oosterland.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Urmond


Ontdek de goedkoopste energie in Urmond

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Urmond (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel af te sluiten
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Flexibele stroomprijs
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Goede service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online verbruik inzien
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede service
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Urmond

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Urmond? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je snel & overzichtelijk de voordeligste gas aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Stein). Een geschikte aanbieder kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Feerwerd.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Stein.