Energie vergelijken Leuth Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Leuth? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Vrijopnaam of Powerpeers. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Leuth? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Leuth.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €270

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Leuth? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €150 €12,50 €1.565,75
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.685,75
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.805,75

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Leuth”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Leuth:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Leuth waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Vattenfall.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Leuth? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Leuth zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met hoge welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €199

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwe energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Leuth zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Fochteloo.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest betaalbare stroomleverancier voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Leuth


Vind de goedkoopste energie in Leuth

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Leuth (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vriendelijke service
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vriendelijke service
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Simpele voorwaarden
Interessante acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Goede klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Leuth

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Leuth? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij probleemloos de meest betaalbare leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Ubbergen). Een betaalbare organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Vlodrop.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Ubbergen.