Energie vergelijken Beneden-Leeuwen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Beneden-Leeuwen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomleveranciers als Clean Energy en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Beneden-Leeuwen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website vind je alle details over gas, stroom en licht in Beneden-Leeuwen.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €236

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Beneden-Leeuwen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €220 €18,33 €1.518,10
3 jaar Oxxio €120 €3,33 €1.638,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.758,10

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Via onze tool vergelijk je gauw en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Beneden-Leeuwen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Beneden-Leeuwen:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Beneden-Leeuwen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder De Vastelastenbond.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Beneden-Leeuwen? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Beneden-Leeuwen is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers geven namelijk aantrekkelijke welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €133

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Beneden-Leeuwen zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Valthermond.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beneden-Leeuwen


Zo vind je de goedkoopste energie in Beneden-Leeuwen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Beneden-Leeuwen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Persoonlijke service
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste prijs gas
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Meerdere contracten
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstapservice
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Inzicht in je verbruik
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Beneden-Leeuwen

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Beneden-Leeuwen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij moeiteloos de meest goedkope gas aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw situatie (West Maas en Waal). Een goedkope maatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Leutingewolde.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente West Maas en Waal.