Energie vergelijken Bentveld Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Bentveld? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroom maatschappijen als Allure Energie of Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Bentveld? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna zie je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina tref je praktische info over stroom, gas en licht in Bentveld.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €241

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bentveld? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.518,50
3 jaar Vattenfall €200 €5,56 €1.638,50
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.758,50

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bentveld”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Bentveld:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Bentveld waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Fenor.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bentveld? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Bentveld is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders stunten met goede welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €155

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Bentveld zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Veenhuizen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt direct de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw situatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bentveld


Overstappen naar de goedkoopste energie in Bentveld

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Bentveld (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Overstaphulp
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Sympatieke service
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Gemakkelijk oversluiten
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Nette service
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
2 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijk advies
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verschillende contracten
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jarig contract
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Bentveld

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Bentveld? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij binnen mum van tijd de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Zandvoort). Een aantrekkelijke organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Lienden.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Zandvoort.