Energie vergelijken Lienden Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €268


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Lienden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals E.ON of Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Lienden? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je alle details over stroom, gas en licht in Lienden.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €225

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lienden? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €240 €20 €1.566,20
3 jaar NLE €140 €3,89 €1.686,20
5 jaar NLE €0 €0 €1.806,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Lienden”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lienden:

 1. Anode Energie
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Lienden waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Lienden? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Lienden is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden vaak goede welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €282

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lienden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Friens.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt meteen de meest betaalbare stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Lienden


Vind de goedkoopste energie in Lienden

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct de goedkoopste stroom in Lienden (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Persoonlijke service
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Charmante service
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Charmante service
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik aanpassen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verschillende contracten
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Lienden

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lienden? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je meteen de meest betaalbare gasmaatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Buren). Een betaalbare aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Voorschoten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Buren.