Energie vergelijken Berg en Dal Start met vergelijken en bespaar maar liefst €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Berg en Dal? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom als Eneco en Qurrent. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Berg en Dal? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Berg en Dal.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €251

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Berg en Dal? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.518,55
3 jaar Essent €210 €5,83 €1.638,55
5 jaar Essent €0 €0 €1.758,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Berg en Dal”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Berg en Dal:

 1. Clean Energy
 2. Engie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Berg en Dal waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Greenchoice.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Berg en Dal? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Berg en Dal zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers werken met serieuze welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €148

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Berg en Dal zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Veeningen.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de goedkoopste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Berg en Dal


Profiteer van de goedkoopste energie in Berg en Dal

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Berg en Dal (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Charmante service
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Online account
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
1 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
3 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
3 jarig contract
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Contract wijzigen
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Diverse prijsafspraken
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik aanpassen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Berg en Dal

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Berg en Dal? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij eenvoudig de meest goedkope gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Groesbeek). Een aantrekkelijke partij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Lierderholthuis.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Groesbeek.