Energie vergelijken Lierderholthuis Start met vergelijken en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Lierderholthuis? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom zoals Energieflex en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Lierderholthuis? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energie. Van iedere leverancier ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Hier ontdek je alle info over stroom, gas en licht in Lierderholthuis.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €235

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lierderholthuis? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.566,25
3 jaar Oxxio €150 €4,17 €1.686,25
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.806,25

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lierderholthuis”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Lierderholthuis:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Lierderholthuis die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van Enexis.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Lierderholthuis? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Lierderholthuis is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak hoge welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €173

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lierderholthuis zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Frieschepalen.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Lierderholthuis


Stap over naar de goedkoopste energie in Lierderholthuis

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Lierderholthuis (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Overstapservice
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Behulpzame service
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vriendelijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Lierderholthuis

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lierderholthuis? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij eenvoudig de meest voordelige leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Raalte). Een interessante organisatie ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Voorst Oude Ijsselstreek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Raalte.