Energie vergelijken Bergharen Start met vergelijken en bespaar maar liefst €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Bergharen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als Energieflex of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Bergharen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Bergharen.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €254

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Bergharen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €240 €20 €1.518,95
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.638,95
5 jaar Delta €0 €0 €1.758,95

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van deze pagina vergelijk je rap en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Bergharen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Bergharen:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Bergharen die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Vattenfall.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Bergharen? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Bergharen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden je immense welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €214

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Bergharen zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Velden.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Bergharen


Ontdek de goedkoopste energie in Bergharen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Bergharen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Persoonlijke service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Gemakkelijk oversluiten
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Direct overstappen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Online account
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Flexibele of vaste prijs
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Persoonlijke service
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Overstaphulp
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Maandelijks bijstellen
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Bergharen

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Bergharen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij zonder problemen de meest voordelige aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Wijchen). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Lijnden.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Wijchen.