Energie vergelijken Berlicum Start met vergelijken en bespaar wel €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Berlicum? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als Clean Energy of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Berlicum? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energie. Van iedere organisatie vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier lees je rijke informatie over stroom, gas en licht in Berlicum.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €199

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Berlicum? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.519,35
3 jaar Green Choice €370 €10,28 €1.639,35
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.759,35

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze pagina vergelijk je rap en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Berlicum”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Berlicum:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Berlicum waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Vrijopnaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Berlicum? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Berlicum zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven jouw speciale welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €127

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Berlicum zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Venhorst.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest betaalbare energiemaatschappij voor jou. Aanwijzing: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Berlicum


Zo vind je de goedkoopste energie in Berlicum

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Berlicum (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
1 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Direct overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
3 jarig contract
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Goede klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel oversluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Berlicum

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Berlicum? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je razendsnel de goedkoopste aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Sint-Michielsgestel). Een voordelige gas leverancier gevonden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Lippenhuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Sint-Michielsgestel.