Energie vergelijken Lippenhuizen Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Lippenhuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als E.ON en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Lippenhuizen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je de kosten op jaarbasis en de optionele korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Lippenhuizen.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €197

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lippenhuizen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Engie €110 €9,17 €1.567,05
3 jaar Engie €310 €8,61 €1.687,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.807,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels onze zoekmachine vergelijk je vlot en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Lippenhuizen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Lippenhuizen:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Lippenhuizen met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lippenhuizen? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Lippenhuizen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden je immense welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €147

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lippenhuizen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Gasselte.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Lippenhuizen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Lippenhuizen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Lippenhuizen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
3 jarig contract
Prominente acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Overstaphulp
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Persoonlijke service
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Behulpzame service
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Meerdere contracten
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vaste prijs gas
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Lippenhuizen

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Lippenhuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je in minder dan een minuut de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Opsterland). Een goedkope partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Vrouwenparochie.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Opsterland.