Energie vergelijken Beugen Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Beugen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroomaanbieders als Energiedirect.nl of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Beugen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie ontdek je de jaarlijkse kosten en de optionele welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website vind je alle info over gas, stroom en licht in Beugen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €258

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Beugen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.519,55
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.639,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.759,55

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Beugen”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Beugen:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Beugen waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Enduris.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Beugen? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Beugen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders werken met formidabele welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €154

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige maatschappij regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Beugen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Vessem.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Beugen


Vind de goedkoopste energie in Beugen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu makkelijk de goedkoopste stroom in Beugen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Flexibele gasprijs
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel oversluiten
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Contract wijzigen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede medewerkers
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verbruik aanpassen
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Persoonlijke service
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Beugen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Beugen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je snel & overzichtelijk de voordeligste aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Boxmeer). Een passende gas leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Lithoijen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Boxmeer.