Energie vergelijken Lithoijen Start met vergelijken en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Lithoijen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomleveranciers als Vrijopnaam en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lithoijen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder check je de kosten per 12 maanden en de geldende korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website check je handige info over gas, stroom en licht in Lithoijen.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €261

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Lithoijen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.567,25
3 jaar Vattenfall €350 €9,72 €1.687,25
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.807,25

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van de vergelijker vergelijk je snel & moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Lithoijen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Lithoijen:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Lithoijen waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Fenor.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lithoijen? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Lithoijen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw daverende welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €291

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende energieleverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Lithoijen zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Gasteren.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de goedkoopste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Lithoijen


Profiteer van de goedkoopste energie in Lithoijen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Lithoijen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijk advies
Prominente acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Online account
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Charmante service
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel af te sluiten
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Lithoijen

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lithoijen? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je eenvoudig de goedkoopste gasleverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Oss). Een goedkope maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Wouterswoude.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Oss.