Energie vergelijken Biezenmortel Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Biezenmortel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als Vandebron en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Biezenmortel? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder tref je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Biezenmortel.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €202

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Biezenmortel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.520
3 jaar Engie €180 €5,00 €1.640
5 jaar Engie €0 €0 €1.760

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je vluchtig en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Biezenmortel”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Biezenmortel:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Biezenmortel waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Biezenmortel? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Biezenmortel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met daverende welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €249

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De toekomstige energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Biezenmortel zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Vijfhuizen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de goedkoopste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Biezenmortel


Zo vind je de goedkoopste energie in Biezenmortel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Biezenmortel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Nette service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
1 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Persoonlijke service
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Verschillende contracten
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele gasprijzen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Charmante service
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Variabele gasprijzen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Hulp bij overstappen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstaphulp
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Biezenmortel

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Biezenmortel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je eenvoudig de meest voordelige maatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Haaren). Een interessante gasmaatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Lomm.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Haaren.