Energie vergelijken Vijfhuizen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Vijfhuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Energiedirect.nl en Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Vijfhuizen? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de optionele korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Vijfhuizen.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €234

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Vijfhuizen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €210 €17,50 €1.612,55
3 jaar Green Choice €130 €3,61 €1.732,55
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.852,55

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je razendsnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vijfhuizen”. Tip: filter nu ook op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Vijfhuizen:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Vijfhuizen met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Vattenfall.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Vijfhuizen? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Vijfhuizen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak hoge welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €233

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Vijfhuizen zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oud-Vossemeer.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Vijfhuizen


Zo vind je de goedkoopste energie in Vijfhuizen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Vijfhuizen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Meerdere contracten
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Persoonlijk advies
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstapservice
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Goede klantenservice
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Duidelijke voorwaarden
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Vijfhuizen

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Vijfhuizen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij snel & overzichtelijk de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw woning (Haarlemmermeer). Een goedkope organisatie achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Geesteren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Haarlemmermeer.