Energie vergelijken Lomm Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Lomm? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als Essent en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Lomm? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Lomm.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €273

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Lomm? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.567,70
3 jaar Energiedirect.nl €120 €3,33 €1.687,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.807,70

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lomm”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Lomm:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Lomm waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Vattenfall.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Lomm? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Lomm zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders hanteren hoge welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €220

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lomm zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Geesteren.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Lomm


Profiteer van de goedkoopste energie in Lomm

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Lomm (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
1 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Maandelijks bijstellen
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Verbruik advies
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Contract wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online verbruik inzien
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstaphulp
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
Nette klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Sympatieke service
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Verbruik advies
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Lomm

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Lomm? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je binnen een paar seconden de meest voordelige gasleverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Venlo). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Waardhuizen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Venlo.