Energie vergelijken Biggekerke Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Biggekerke? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als Energiedirect.nl en HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Biggekerke? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Biggekerke.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €181

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Biggekerke? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €160 €13,33 €1.520,05
3 jaar Energiedirect.nl €190 €5,28 €1.640,05
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.760,05

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Biggekerke”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Biggekerke:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Biggekerke met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je relatief veel van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als De Vastelastenbond.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Biggekerke? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Biggekerke is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden vaak sensationele welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €240

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aankomende aanbieder regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Biggekerke zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Vijlen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt nu de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Biggekerke


Ontdek de goedkoopste energie in Biggekerke

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Biggekerke (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Online verbruik inzien
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Direct overstappen
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Overstaphulp
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Meerdere contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Direct overstappen
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Biggekerke

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Biggekerke? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen een paar seconden de goedkoopste gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Veere). Een betaalbare partij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Longerhouw.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Veere.