Energie vergelijken Vijlen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Vijlen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroom maatschappijen als DELTA en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Vijlen? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Vijlen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €272

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Vijlen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.612,60
3 jaar EnergieFlex €140 €3,89 €1.732,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.852,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze website vergelijk je rap en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Vijlen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Vijlen:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Vijlen die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Oxxio.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Vijlen? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Vijlen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers geven namelijk sublieme welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €215

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en scherpste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Vijlen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ouddorp.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest aantrekkelijke aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vijlen


Ontdek de goedkoopste energie in Vijlen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Vijlen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Meerdere contracten
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Contract wijzigen
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Behulpzame service
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Snel oversluiten
Concurrerende acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel af te sluiten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Charmante service
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Vijlen

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Vijlen? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je direct de goedkoopste leverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Vaals). Een betaalbare leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Geeuwenbrug.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Vaals.