Energie vergelijken Blijham Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Blijham? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Blijham? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie zie je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting. Hulp nodig bij kiezen? Hier vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Blijham.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €264

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Blijham? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €160 €13,33 €1.520,80
3 jaar Vattenfall €340 €9,44 €1.640,80
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.760,80

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Blijham”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Blijham:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Blijham met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Blijham? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Blijham zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders hebben gewoonlijk verrassende welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €194

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Blijham zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Vlissingen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt eenvoudig de aantrekkelijkste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Blijham


Overstappen naar de goedkoopste energie in Blijham

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Blijham (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Groningen)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Persoonlijk advies
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Diverse prijsafspraken
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Direct overstappen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Goede klantenservice
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Goede klantenservice
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede klantenservice
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Blijham

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Blijham? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je zonder moeite de meest voordelige aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Bellingwedde). Een goedkope aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Luinjeberd.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Bellingwedde.