Energieprijzen NLE Bekijk de acties en bespaar maar liefst €252


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken van NLE? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals bijv. Eneco en Huismerk Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de stroomtarieven van NLE? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je regelrecht een contract dat geschikt is voor jou. Lees ook details over aanbieders als MAIN Energie. Van iedere contracttermijn tref je de energiekosten per jaar en de optionele korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht van NLE.

Alle soorten contracten

Bekijk prijzen van alle soorten contracten

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Bekijk welke welkomstkorting geldt en bespaar vandaag nog €252

NLE energie aanbiedingen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu gemakkelijk stroom aanbiedingen van NLE (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies het goedkoopste contract en sluit je contract online over naar NLE.


Gasprijzen NLE

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energienota. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Direct kennismaken met de voordelige gastarieven van NLE? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je vandaag nog het voordeligste contract. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en NLE welkomstpremies. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld Leeuwarden. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de meest populaire gas- en stroom aanbiedingen van NLE in jouw woonplaats. Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld s-Hertogenbosch.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de regio.