Energie vergelijken Vlissingen Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Vlissingen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroomaanbieders als Essent of MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Vlissingen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Vlissingen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €192

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Vlissingen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Delta €220 €18,33 €1.613,35
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.733,35
5 jaar Delta €0 €0 €1.853,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Vlissingen”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Vlissingen:

 1. Budget Energie
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Vlissingen die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je relatief veel van de energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Cogas.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Vlissingen? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Vlissingen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders stunten met reusachtige welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €145

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De aankomende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Vlissingen zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Oudendijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt eenvoudig de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jou. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Vlissingen


Zo vind je de goedkoopste energie in Vlissingen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Vlissingen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel af te sluiten
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Snel overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Snel oversluiten
Interessante acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Snel overstappen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Contract wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Overstaphulp
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Simpele voorwaarden
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Vlissingen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Vlissingen? Met behulp van onze gas-vergelijker check je vandaag nog de meest goedkope gas aanbieder. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Vlissingen). Een geschikte maatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Gennep.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Vlissingen.