Energie vergelijken Bloemendaal Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Bloemendaal? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als DELTA of Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Bloemendaal? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Bloemendaal.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €193

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Bloemendaal? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Eneco €180 €15,00 €1.520,90
3 jaar Eneco €360 €10 €1.640,90
5 jaar Eneco €0 €0 €1.760,90

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze website vergelijk je gauw en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Bloemendaal”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bloemendaal:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Bloemendaal met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Vattenfall.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bloemendaal? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Bloemendaal is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hanteren reusachtige welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €177

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Bloemendaal zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Vlodrop.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft nu de goedkoopste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Bloemendaal


Stap over naar de goedkoopste energie in Bloemendaal

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Bloemendaal (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Nette service
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Goede service
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Behulpzame service
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede medewerkers
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vriendelijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Termijnbedrag wijzigen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede service
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Bloemendaal

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Bloemendaal? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij zonder problemen de goedkoopste aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Bloemendaal). Een voordelige aanbieder gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Lutjebroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Bloemendaal.