Energie vergelijken Bocholtz Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Bocholtz? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Anode Energie of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Bocholtz? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder zie je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Bocholtz.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €175

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Bocholtz? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.521,10
3 jaar Green Choice €400 €11,11 €1.641,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.761,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze tool vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Bocholtz”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Bocholtz:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Bocholtz waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Qurrent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Bocholtz? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Bocholtz is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk reusachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €227

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Bocholtz zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Volendam.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de goedkoopste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Bocholtz


Ontdek de goedkoopste energie in Bocholtz

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Bocholtz (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Charmante service
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
1 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Duidelijke voorwaarden
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Betalen in termijnen
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs gas
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Bocholtz

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Bocholtz? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je in minder dan een minuut de meest voordelige gasmaatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Simpelveld). Een interessante partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Lutten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Simpelveld.