Energie vergelijken Boer Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Boer? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders zoals Budget Energie of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Boer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van iedere leverancier zie je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Hier vind je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Boer.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €258

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Boer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €110 €9,17 €1.521,30
3 jaar Delta €120 €3,33 €1.641,30
5 jaar Delta €0 €0 €1.761,30

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Boer”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Boer:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Boer waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Vrijopnaam.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Boer? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Boer is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen geven namelijk sublieme welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €252

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Boer zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Voorhout.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Boer


Vind de goedkoopste energie in Boer

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Boer (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Sympatieke service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
2 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Persoonlijk advies
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
3 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Aangename service
Hoge aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Online account
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Nette service
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Boer

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Boer? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij in minder dan een minuut de voordeligste maatschappij. Op deze website vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Franekeradeel). Een aantrekkelijke organisatie achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Lytsewierrum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Franekeradeel.