Energie vergelijken Voorhout Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Voorhout? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroommaatschappijen als Vandebron en Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Voorhout? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Voorhout.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €207

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Voorhout? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.613,85
3 jaar Energiedirect.nl €390 €10,83 €1.733,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.853,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via de vergelijker vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Voorhout”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Voorhout:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Voorhout die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Voorhout? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Voorhout zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders geven jouw goede welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €207

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Voorhout zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Oudezijl.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest betaalbare stroomaanbieder voor jou. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Voorhout


Overstappen naar de goedkoopste energie in Voorhout

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Voorhout (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Charmante service
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verschillende contracten
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Verschillende contracten
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Sympatieke service
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
2 jarig contract
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
1 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Voorhout

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Voorhout? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je eenvoudig de meest betaalbare gas aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Teylingen). Een goedkope aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Giethoorn.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Teylingen.