Energie vergelijken Boerakker Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Boerakker? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers zoals Budget Energie en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Boerakker? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier lees je alle info over stroom, gas en licht in Boerakker.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €205

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn duurder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Boerakker? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.521,35
3 jaar Budget Energie €130 €3,61 €1.641,35
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.761,35

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je rap en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Boerakker”. Je kunt ook filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Boerakker:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Boerakker waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Liander.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Boerakker? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Boerakker is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw sensationele welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €239

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Boerakker zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Voorschoten.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope energieaanbieder voor jou. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Boerakker


Overstappen naar de goedkoopste energie in Boerakker

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Boerakker (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online verbruik inzien
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Online account
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
1 jarig contract
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede service
Prominente acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Aangename service
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Overstapservice
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Boerakker

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Boerakker? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je direct de meest voordelige gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Marum). Een passende organisatie ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Molenend.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Marum.