Energie vergelijken Braamt Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €288


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Braamt? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals UnitedConsumers of Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Braamt? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker tref je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Braamt.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €210

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Braamt? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar NLE €250 €20,83 €1.522,75
3 jaar NLE €410 €11,39 €1.642,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.762,75

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze tool vergelijk je vlot en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Braamt”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Braamt:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Braamt waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Braamt? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Braamt is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers geven namelijk reusachtige welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €294

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Braamt zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Waardenburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Braamt


Overstappen naar de goedkoopste energie in Braamt

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Braamt (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele gasprijs
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Snel oversluiten
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Braamt

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Braamt? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je snel de goedkoopste leverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Montferland). Een betaalbare aanbieder gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Mariënberg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Montferland.