Energie vergelijken Breedenbroek Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Breedenbroek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan stroommaatschappijen zoals Anode Energie of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Breedenbroek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina lees je alle info over gas, stroom en licht in Breedenbroek.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €263

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Breedenbroek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €160 €13,33 €1.523,05
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.643,05
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.763,05

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Breedenbroek”. Tip: filter nu ook op energie van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Breedenbroek:

 1. Budget Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Breedenbroek waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Qurrent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Breedenbroek? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Breedenbroek is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk speciale welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €262

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Breedenbroek zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Waddinxveen.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste stroom maatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Breedenbroek


Vind de goedkoopste energie in Breedenbroek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Breedenbroek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Persoonlijke service
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Verbruik aanpassen
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele gasprijs
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Betalen in termijnen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Diverse prijsafspraken
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijke service
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Breedenbroek

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Breedenbroek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij probleemloos de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Oude IJsselstreek). Een interessante organisatie gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Markenbinnen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Oude IJsselstreek.