Energie vergelijken Markenbinnen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Markenbinnen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl of NLE. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Markenbinnen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie ontdek je de kosten op jaarbasis en de beschikbare cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Hier ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Markenbinnen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €227

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Markenbinnen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €250 €20,83 €1.570,75
3 jaar Vattenfall €410 €11,39 €1.690,75
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.810,75

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze pagina vergelijk je snel & vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Markenbinnen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Markenbinnen:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Markenbinnen waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij De Vastelastenbond.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Markenbinnen? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Markenbinnen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders werken met sensationele welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €244

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Markenbinnen zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Groeningen.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de meest aantrekkelijke stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Markenbinnen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Markenbinnen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Markenbinnen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verbruik advies
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Sympatieke service
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Direct overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Online verbruik inzien
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Persoonlijke service
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
2 jarig contract
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Markenbinnen

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Markenbinnen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je zonder moeite de aantrekkelijkste gasleverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Graft-De Rijp). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Westbroek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Graft-De Rijp.