Energie vergelijken Breukelen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €237


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Breukelen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen als bijvoorbeeld E.ON en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Breukelen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energie. Per maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Breukelen.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €236

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Breukelen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Essent €200 €16,67 €1.523,25
3 jaar Essent €190 €5,28 €1.643,25
5 jaar Essent €0 €0 €1.763,25

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Breukelen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van wind of de zon. Of filter op groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Breukelen:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Breukelen waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vrijopnaam.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Breukelen? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Breukelen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hebben gewoonlijk sensationele welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €272

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Breukelen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Utrecht. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Wageningen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft in een oogopslag de meest goedkope energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Breukelen


Stap over naar de goedkoopste energie in Breukelen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Breukelen (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Meerdere contracten
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Betalen in termijnen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
1 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Goede service
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Direct overstappen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Breukelen

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Breukelen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je nu de voordeligste gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Stichtse Vecht). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Marsum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Stichtse Vecht.