Energie vergelijken Breukeleveen Start met vergelijken en krijg een korting tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Breukeleveen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroom maatschappijen zoals bijv. UnitedConsumers en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Breukeleveen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vind je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Breukeleveen.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €190

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Breukeleveen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €210 €17,50 €1.523,30
3 jaar Eneco €200 €5,56 €1.643,30
5 jaar Eneco €0 €0 €1.763,30

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Breukeleveen”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Breukeleveen:

 1. DELTA
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Breukeleveen met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Breukeleveen? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Breukeleveen is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers werken met daverende welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €263

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Breukeleveen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Walem.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de meest betaalbare energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Breukeleveen


Stap over naar de goedkoopste energie in Breukeleveen

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Breukeleveen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
1 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Persoonlijke service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Breukeleveen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Breukeleveen? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij binnen no-time de meest betaalbare gasmaatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Wijdemeren). Een betaalbare gas leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Marum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Wijdemeren.