Energie vergelijken Brielle Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Brielle? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom als Anode Energie of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Brielle? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende cashback-korting. Advies nodig? Via deze pagina vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Brielle.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €188

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Brielle? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Totaal
1 jaar NLE €220 €18,33 €1.523,35
3 jaar NLE €210 €5,83 €1.643,35
5 jaar NLE €0 €0 €1.763,35

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze website vergelijk je rap en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Brielle”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Brielle:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Brielle waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in het weekend en met feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Enexis.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Brielle? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Brielle is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven namelijk verrassende welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €128

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Brielle zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Walsoorden.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Brielle


Profiteer van de goedkoopste energie in Brielle

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Brielle (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Maandelijks bijstellen
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste prijs gas
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Gemakkelijk oversluiten
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik advies
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Sympatieke service
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Contract wijzigen
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Brielle

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Brielle? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je makkelijk de meest voordelige gasleverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Brielle). Een geschikte gasmaatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Marwijksoord.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Brielle.