Energie vergelijken Walsoorden Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Walsoorden? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom zoals Allure Energie en Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Walsoorden? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie tref je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Walsoorden.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €250

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Walsoorden? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.615,90
3 jaar Eneco €160 €4,44 €1.735,90
5 jaar Eneco €0 €0 €1.855,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze website vergelijk je gauw en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Walsoorden”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Walsoorden:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Walsoorden met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Engie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Walsoorden? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Walsoorden zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden je speciale welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €281

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Walsoorden zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Plasmolen.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest betaalbare maatschappij voor jou. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Walsoorden


Overstappen naar de goedkoopste energie in Walsoorden

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Walsoorden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
2 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Charmante service
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

100% groen
Persoonlijke service
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Charmante service
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verschillende contracten
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Persoonlijke service
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Walsoorden

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Walsoorden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je gelijk de meest voordelige gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Hulst). Een voordelige aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Groningen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hulst.