Energie vergelijken Warfstermolen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Warfstermolen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers zoals bijv. Clean Energy en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Warfstermolen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Hier blader je door alle info over gas, stroom en licht in Warfstermolen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €185

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Warfstermolen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €240 €20 €1.616,45
3 jaar Essent €270 €7,50 €1.736,45
5 jaar Essent €0 €0 €1.856,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van de vergelijker vergelijk je rap en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Warfstermolen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Warfstermolen:

 1. Energiedirect.nl
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Warfstermolen die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vattenfall.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Warfstermolen? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Warfstermolen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen werken met fantastische welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €127

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Warfstermolen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Purmer.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de voordeligste aanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Warfstermolen


Profiteer van de goedkoopste energie in Warfstermolen

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Warfstermolen (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Friesland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Meerdere contracten
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Behulpzame service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Verbruik advies
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Warfstermolen

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Warfstermolen? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij in minder dan een minuut de meest goedkope maatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Kollumerland en Nieuwkruisland). Een voordelige aanbieder kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Huins.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.