Energie vergelijken Brucht Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Brucht? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan leveranciers van stroom als Essent en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Brucht? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vind je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Hier blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Brucht.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €187

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Brucht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.524,15
3 jaar Engie €370 €10,28 €1.644,15
5 jaar Engie €0 €0 €1.764,15

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze pagina vergelijk je snel & moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Brucht”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Brucht:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Brucht met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Energiedirect.nl.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Brucht? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Brucht zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden namelijk fantastische welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €286

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Brucht zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Warstiens.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt eenvoudig de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Brucht


Vind de goedkoopste energie in Brucht

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Brucht (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Sympatieke service
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Persoonlijke service
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verschillende contracten
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Brucht

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Brucht? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij binnen mum van tijd de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Hardenberg). Een goedkope organisatie gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Melderslo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Hardenberg.