Energie vergelijken Melick Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Melick? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroomaanbieders als Vrijopnaam of Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Melick? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website check je bruikbare info over stroom, gas en licht in Melick.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €255

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Melick? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.571,90
3 jaar Budget Energie €320 €8,89 €1.691,90
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.811,90

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Melick”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Melick:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Melick met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij UnitedConsumers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Melick? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Melick is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders bieden namelijk gigantische welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €228

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Melick zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Haarlem.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare leverancier voor jouw situatie. Noemenswaardig: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Melick


Profiteer van de goedkoopste energie in Melick

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Melick (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Simpele voorwaarden
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Slim besparen
Tussentijds aanpassen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
2 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Meerdere contracten
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Persoonlijk advies
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verschillende contracten
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Nette klantenservice
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Melick

Gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Melick? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen mum van tijd de aantrekkelijkste aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Roerdalen). Een passende gasmaatschappij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Westzaan.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Roerdalen.