Energie vergelijken Brummen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Brummen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Brummen? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina blader je door alle info over gas, stroom en licht in Brummen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €271

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Brummen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €120 €10 €1.524,35
3 jaar Vattenfall €410 €11,39 €1.644,35
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.764,35

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze pagina vergelijk je supersnel en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Brummen”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Brummen:

 1. E.ON
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Brummen met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Fenor.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Brummen? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Brummen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas bieden je interessante welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €255

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Brummen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Wassenaar.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de goedkoopste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Brummen


Profiteer van de goedkoopste energie in Brummen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Brummen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele of vaste prijs
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Nette klantenservice
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Aangename service
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs gas
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Brummen

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Brummen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij binnen mum van tijd de meest voordelige gasleverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Brummen). Een geschikte leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Menaam.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Brummen.